Over Geeske Roos

dynamisch en direct

Mijn naam is Geeske Roos, eigenaar en oprichter van Burootje Gezond. Ik ben afgestudeerd taalonderwijskundige en heb me  als adviseur bij Centra voor Maatschappelijke Ontwikkeling-  op de thema's participatie, diversiteit en informele zorg-   ontwikkeld tot gezondheidsbevorderaar nieuwe stijl. Ik zet mijn brede maatschappelijke, domeinoverstijgende blik in bij wat ik belangrijk vind: het vormgeven van integrale gezondheidsprogramma's gericht op particpatie van (groepen) mensen die moeite hebben met meekomen in onze snelle, informatiedichte en procedureel best dichtgetimmerde samenleving. 

Ik hou van doen, erop afgaan en zaken creatief en vasthoudend voor elkaar te krijgen. Aan mij heb je een energieke, enthousiasmerende projectleider die verbindingen legt. Tussen ideeën en onderzoeksgegevens. Tussen beleidskaders en mensen-wensen. Tussen ambities, doelen en praktische activiteiten. Verder schrijf ik graag, wat leidt tot heldere beleidsstukken, eigentijdse projectaanvragen en to the point projectverantwoording. Ik ben gericht op het behalen van resultaten, bij voorkeur in een team van  bevlogen mensen. Samen tot resultaten komen, daar ga ik voor.

Ik hou van buitenlucht. Het liefst adem ik die in de bergen in, maar mijn moestuin en Ameland zijn ook prima plekken.  En reuring, beweging, kunst: fijn!

Het persoonlijke voer ik door in mijn werk. Drijfveren? Verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame samenleving, waarmee ik een solidaire en groene wereld voor ogen heb.

Aanpak

Verbinding, actie en borging: schakels in mijn aanpak. Het vergroten van gezondheid en welzijn vraagt namelijk om integraal denken, buiten de hokjes. En vooral: doen! Met z'n allen. Wil je meedoen of mij een keer spreken? Wat leuk! Bel me: 0636135243.

lees meer

Burootje Gezond vergroot gezondheid en welzijn

06-361 35 243

geeske.roos@burootje-gezond.nl